Sukkertroll og muskelsmerter

Jeg ble angrepet i går. Helt ut av det blå. Jeg hadde fylt bensin, og skulle bare inn for å kjøpe med meg noe til et sykehjemsbesøk. Og gamle damer på nesten hundre år kan godt spise sjokolade, så jeg bestemte meg for å kjøpe det. Men tror du ikke det lå gjemt bak sjokoladehylla, klar til angrep. Pang! sa det, og jeg satt fast i det klamme grepet til sukkertrollet. Så da ble det to sjokolader, en til mormor og en til meg. Bare at da jeg hadde spist den ene sjokoladen… vel… det ble så lite vakkert at jeg måtte kjøpe ny sjokolade på vei til sykehjemmet.

Egentlig ser han sånn ut:
sukker

Når han ser sånn ut, så er det lett. Jeg har ikke sukker i huset en gang. Jeg bruker aldri sukker.
Det blir mye vanskeligere når han kommer i forkledning. Da kan han f.eks se sånn ut:

sjokolade

Eller sånn:
kake

Han er fortsatt lett å avsløre, men ikke like lett å komme seg unna.
Så da er det vel krise da? Jeg har jo sprukket. Må vente til mandag igjen da, eller?

Neida, det er ikke krise. Jeg har ikke sprukket heller. Jeg har bare spist sjokolade. Det var i går. I dag har jeg ikke det, og i morgen skal jeg ikke det.

Så egentlig er alt som det var før trollet angrep i går, bortsett fra en ting. Jeg har sovet veldig dårlig i natt, og våknet flere ganger med verking i kroppen. Så neste gang trollet dukker opp og forteller meg at det ikke er så nøye, så skal jeg huske på sammenhengen mellom sukker og smerter, og sparke det forbaska trollet tilbake bak sjokoladehylla.

(Oppmerksomme lesere vil ha lagt merke til at jeg i dette innlegget overhode ikke tar ansvar for mine egne handlinger, men legger dette over på en fiktiv figur, samtidig som jeg bagatelliserer hendelsen. Det stemmer).

Én kommentar

  1. he he – morsomt skrevet 😀

    Jeg forklarer med jevne mellomrom til Mannen at jeg er sukker-junky, og at det er likt alkoholisme og narkomani. Ikke med like resultater selvsagt, men like vanskelig å styre. Stå på og ikke la deg styre av sukkertrollet!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s