Spinning utsatt

Det går litt på stoltheten løs så klart. Jeg skulle jo spinne i dag. Grunnen til å velge torsdag er enkel, det er en førti minutters, i motsetning til andre dager hvor det er seksti. Det er tjue minutter kortere lidelse det. Men i dag er det ikke gjennomførbart med forkortet time en gang.

Jeg har pakket meg inn i teppe og selvmedlidenhet, og dagens meny ser omtrent sånn ut:

DSC_0029

Jeg skal ikke ha i meg alt det der da. Kleenex f.eks er ikke så bra for fordøyelsen. Men du skjønner tegninga. Ingen jobb, ingen spinning, ingen ting annet enn vond hals, nysing, tette bihuler, ringende ører og den verste elendighet. Det blir ikke stort verre enn dette. Det gjør ikke det.

3 kommentarer

  1. Oi. Kan se ut som om du har fått manne-influensa. Det er veldig uvanlig at det rammer kvinner, men det kan skje.

    Jeg anbefaler full ro. Gjerne med masse tv. Dersom det er andre i husstanden er det viktig at de forstår at du trenger pleie asap når ber om det. Viktig at du ikke henter noe selv. Da kan tilstanden forverres.

    Den gode nyheten er at de fleste overlever.

    God bedring.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s