Jeg har tjent meg en PT!

I’m back og som sagt før jeg dro; i uken som har gått har helse og kosthold ikke stått i fokus. Ikke på noen måte, faktisk. Det har vært en helt strålende uke, men det har vært dårlig mat, av typen; må-ha-noe-å-spise-tar-det-som-er-nærmest, og det har vært alkohol. I flere varianter. Og det har ikke minst vært sitting. Time etter time etter time på en stol. Så mange timer at jeg nå veldig tydelig kan kjenne at jeg har rygg. Hva det har gjort med vekta vet jeg ikke før på onsdag, men det blir neppe positivt.

Men; jeg kom hjem fra NM i poker med en ok plassering i main event, og dermed noen ekstra kroner. Hva de eventuelt skulle gå til var bestemt på forhånd; nå blir det personlig trener! Og da er det vel greit at jeg ser på den dårlige maten, ølen og all sittingen som en investering, eller? 😉

nm2014
(foto: GamingHill Norge)

Var tidvis i selebert selskap i ladies eventen. Det ble sagt til meg at jeg må ha følt meg ukomfortabel sammen med disse damene. Må innrømme at jeg moret meg litt over situasjonen, men selvtilliten sitter heldigvis litt dypere enn til at den glipper i dette selskapet. Tror det er det beste ved å passere førti. Hyggelige er de og.

Tar med et bilde til fra NM. Dette er fra jeg satt på tv-bord under main event. Er ihvertfall fokusert.

dublin14
(foto: donkr.com)

2 kommentarer

  1. Nå var det vel ikke verdens største offer å spille poker i ei uke, du gjorde det vel først og fremst fordi du syns det er artig? Det å tjene noen kroner på det, sånn at du kan investere i det du har lyst til, er jo da en ekstra bonus! Gratulerer, og velkommen heim igjen! Har savnet deg! ❤️

    Liker

    1. Takk, og ja så klart gjorde jeg det fordi det er gøy. Er ikke akkurat gitt at man skal gå i pluss i en så stor turnering. Eller i det hele tatt, egentlig.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s