Irriterende håndklekasting

Jeg har kastet inn håndkleet. Det var et irritert og frustrert kast. Og litt forundret, egentlig. For jeg hadde ikke forventet at det var dette håndkleet jeg skulle kaste. Og jeg hadde et håp om at frosne grønnsaker skulle berge det hele.

isposer

Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke kan følge treningen i regi av Ullevål sykehus. Hvorfor? Fordi jeg ikke er frisk nok. Etter treningen forrige uke, har jeg hatt så vondt i det ene kneet at all bevegelse etterpå har vært av det rolige slaget. Og sånn kan det ikke være. For sånn har det vært så mange ganger før. Jeg blir for ivrig, og innser ikke at jeg ikke har kropp til å trene som en ungdom. Så jeg prøver, og det har endt i halting og treningspause mer enn en gang før.

Og jeg har blandede følelser i forhold til at jeg ikke kan holde følge. På den ene siden digger jeg litt at overvektige trenes like hardt som hvem som helst andre. For de fleste overvektige tåler ei treningsøkt. På den andre siden tenker jeg at med så mye hopping og snuing og sideveis bevegelse, så er det neppe bare jeg som ekskluderes. Og jeg hadde i utgangspunktet trodd at om det var noen trening jeg kunne følge uten for mye belastning på knærne, så var det nettopp trening for oss som kanskje har belastet i meste laget i årevis.

Nå var det jo ikke mer enn et par timer igjen før sommerferie uansett, så jeg er bare moderat skuffet. Og det er jo heldigvis ikke det eneste treningsalternativet jeg har. Men tenk om jeg ikke hadde vært veldig motivert for trening i utgangspunktet. Tenk om det var denne gruppa som skulle til for å få meg ut av stolen. Jeg er sikker på at jeg ikke ville vært den første. Og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den første som måtte gi meg igjen heller. Men sånn er det vel, når man gir det samme behandlingstilbudet til absolutt alle. Noen passer ikke helt. Synes bare det er litt rart at man ikke passer i opplegget til sykehuset fordi man ikke er helt frisk.

Men, men. Skogen er der, Elixia er der og det er nok å ta seg til for å få rørt seg. Og kanskje er jeg lett nok på andre siden av sommeren til at et lite hopp eller to ikke er like stor belastning?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s