Later…

Som den oppmerksomme leser trolig har lagt merke til florerer det ikke av innlegg på denne bloggen for tiden. Det er ikke fordi jeg på noe vis har lagt kostholdsprosjektet på hylla. Jeg siger fortsatt ned i vekt, like famlende som alltid, brennsikker på at jeg vet hva som er best, og tidvis trofast mot mine egne valg. Men skriving er et overskuddsprosjekt, og akkurat nå for tiden er det så mye annet som tar både tiden og overskuddet, at det blir pause her en stund til. Hvis jeg skal tippe, så er jeg tilbake sånn mot slutten av november. Håper du fortsatt henger rundt her da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s