Så melkesyra skvetter

I fjor sommer kom jeg meg aldri så langt som til spinningsykkelen. Den stod på planen, men der ble den også stående. Men nå er jeg så heldig at jeg ikke har noen vei utenom. Eller, jeg har jo veien, men så lenge jeg er sykemeldt for å gjøre dette, så er ikke den veien mentalt åpen i det hele tatt.

Så på sykkelen bar det. Litt tung i både kroppen og luggen.

spinning before

Jeg har stadig økende forståelse for idrettsfolk som prøver lavkarbo noen korte uker, og konkluderer med at det er helt feil. For i noen uker, så er alt helt feil, ikke minst trening.

Melkesyre er ikke ukjent for meg. Jeg har trent før. Da jeg hadde barn som passet i sykkelsete på bagasjebrettet, så syklet jeg en del også. Og da var det ikke fritt for at bakkene opp fra Grønland til Torshov medførte en del av den forhatte syren i lårene. Jo lenger jeg syklet, jo verre ble det. Altså helt naturlig.

Nå ar det vært helt motsatt. Den første spinningtimen var helt grusom. Ikke bare fordi jeg ikke var i form til spinning, men fordi melkesyra kom på tredje tråkket uten særlig motstand. Og der ble den. Har forsøkt å finne info på nettet om hvorfor det er sånn, men har ikke funnet noen gode svar, ut over at det er individuelt og går over. Og noen inviklede greier jeg ikke helt forstår, og ikke skal forsøke å gjengi. Dette har jeg rett og slett ikke så greie på. Det jeg uansett vet er at en time med melkesyre i låra en lang, lang time.

Men denne, som er den tredje, mandagen gikk det bedre. Ingen syre før de tunge tråkkene. Og jeg vet, og venter på, at den forhatte melkesyra skal holde seg borte timen gjennom. I hvert fall nesten.

Og når det hele er over og man har dødd litt, så er det ingenting som en oppmuntring…

spinning after 1

… men det var ikke det som var skjedde. Det var den mye sprekere enn meg Anita som skulle ha bildebevis hun også. Så her er hun, og hun har beviselig trent. spinning after 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s